Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 De Toolkit Special Biocommunicatie mei 2006

De Toolkit Special Biocommunicatie is de tweede in een reeks specials die erop is gericht de lezer te voorzien van een informatie cocktail over één onderwerp in het bijzonder, in dit geval alles over biologisch. Onze Biospecial laat zien dat dit op een praktische én leuke manier kan, want er zijn maar liefst 28 pagina''s vol met cartoontjes, wist-u-datjes, heel veel tips, foto''s en tekstjes!
Abonnees op de Toolkit en niet-abonnees kunnen de Biospecial aanschaffen en vervolgens gebruiken om hun doelgroep te informeren over alles wat met biologisch te maken heeft. De Toolkit Biocommunicatie biedt kant-en-klare communicatiemiddelen die na de aanschaf rechtenvrij te gebruiken zijn, zolang deze niet worden ingezet voor commerciële doeleinden. Bij de aanschaf van de Toolkit Biospecial wordt een gratis cd-rom met alle teksten en het complete beeldmateriaal geleverd. De prijs voor de Toolkit Biospecial bedraagt 79 euro exclusief 19 % BTW. Voorbeeldpagina's bekijken of bestellen kan op: www.duurzaamcommuniceren.nl


Terug naar berichtenDisclaimer
© 2006 Stichting Milieunet