Groene stroom - groen gas

Energiebespaartips

Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 De Licht op Energie muurkrant maakt communiceren over energie en energiebesparing makkelijk. Elke organisatie, bedrijf, gemeente of instelling kan Licht op Energie inzetten om medewerkers bewust te maken van de mogelijkheden om zelf energie te besparen. Bewuste keuzes maken, daar gaat het om. De Licht op Energie muurkranten op A3 formaat worden gratis van uw logo voorzien.

Energie besparen is eigenlijk heel makkelijk, als u weet waar u op moet letten. Energie besparen wie wil dat niet? De kosten voor energie lopen steeds verder op. Besparen is de oplossing. Met de Licht op Energie muurkranten kunt u het energieverbruik al snel verminderen en dat levert direct geld op. Bovendien levert energiebesparing directe winst op voor het klimaat. De CO2-uitstoot vermindert aanzienlijk. Stichting Milieunet biedt met de Licht op Energie muurkranten een kant-en-klaar communicatieconcept over energiebesparing. Elke muurkrant gaat in op een specifiek onderwerp, met een leuke cartoon en bespaartips.

Energiebesparing is vaak een kleine moeite. Het is een kwestie van gedrag. Wat moet je doen, waar kun je op letten, waar wordt onnodig energie verbruikt? De energiebespaartips Licht op Energie geven daar het antwoord op.


Toolkit Specials
Onze Toolkits Energiecommunicatie en Energiebesparing bieden samen bijna 80 pagina’s vol met kant-en-klare communicatie-items over energiebesparing. Bestel hier de twee Toolkits voor slechts 150 euro. Door uw aanschaf verkrijgt u de rechten om de afbeeldingen en teksten te gebruiken, commerciële doeleinden uitgezonderd.


Communicatie - opleidingen, trainingen, cursussen en boeken
Jumelet/Wassenaar
Dewez/
Van Montfort/Voogt
Steehouder/Jansen/
Maat
Van Doorn
Wil Michels

Disclaimer
© 2006 Stichting Milieunet