Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Bijna 60.000 bezoekers voor Milieunet websites 03-04-2007

De websites van stichting Milieunet uit Utrecht werden in het eerste kwartaal van 2007 zeer goed bezocht. De 58.817 bezoekers waren goed voor een totaal van 106.163 pageviews. Stichting Milieunet zet zich als non-profit organisatie op geheel eigen wijze in voor een duurzame samenleving. Enerzijds door eigen initiatieven als www.kringloopnet.nl waarmee het hergebruik van goederen en materialen wordt gestimuleerd.

Door www.wk-uitslagen.nl waarmee veel duurzame initiatieven onder de aandacht worden gebracht tijdens de EK-kwalificatiereeks van Marco van Basten met Oranje naar het EK 2008. Ook werd gestart met het WK voetbal en de WK's hockey voor mannen en vrouwen. Anderzijds door het ontwikkelen en produceren van kant-en-klare communicatiemiddelen zoals de verschillende uitgaven van de Toolkit Milieucommunicatie, de Toolkit Energiecommunicatie, de Toolkit Energiebesparing, de Verjaardagskalender Energiebesparing Thuis, de Verjaardagskalender Energiebesparing Op het Werk, het Energie Kwartetspel, het Afval Kwartetspel en de Energiequiz op www.hetkerstcadeau.nl

Terug naar berichtenDisclaimer
© 2006 Stichting Milieunet