Stichting Milieunet is een non-profit organisatie gericht op bewustwording en gedragsverandering door communicatie over afval, energie, duurzaamheid, natuur, milieu, klimaat, mensenrechten, ontwikkelingssamenwerking en personeels(arbo)zorg.
Wij werken voor overheden, bedrijven, organisaties en leveren kant-en-klare producten aan particulieren.
 Foppe de Haan met Jong Oranje op het EK 2007 onder 21 08-06-2007

Zondag 10 juni gaat het EK 2007 onder de 21 van start in Nederland. Titelverdediger Jong Oranje neemt het in groep A op tegen Jong België, Jong Israël en Jong Portugal. Volg alle uitslagen, standen en het laatste nieuws op Dé Oranje site met een groen accent, vernieuwd, informatiever en met veel cartoons: www.wk-uitslagen.nl

Sinds de start van de site op 8 mei 2005 kwamen er al bijna 129.000 bezoekers naar de site voor het WK-voetbal 2006, het WK-hockey voor mannen 2006 en het WK-hockey voor vrouwen 2006. De site werd gemaakt met als doel het onder de aandacht brengen van duurzame en milieuvriendelijke initiatieven en producten en heeft geen commerciële invalshoek, maar past in de doelstellingen van stichting Milieunet: het verbeteren van de bewustwording over duurzaamheid, milieu en klimaat en gedragsverandering door communicatie.


Terug naar berichtenDisclaimer
© 2006 Stichting Milieunet